Fürdőszoba bútorok

Kinek gyártunk egyedi fürdőszoba bútort?

A fürdőszobabútor antik kiveitelben is lehet modern!

Mi gyártottuk - fürdőszoba bútor munkáink a galériában

Fürdőszoba bútor képek a galériában

Galériánkban számos általunk készített fürdőszoba bútor képe segíti a választást

ajanlatkero-gomb.jpg

Ön kitalálja, mi egyedileg gyártjuk

A fürdőszoba kellékeinek tárolására számtalan megoldás létezik helytől, építőanyagtól, szellőzéstől, valamint a használt háztartási és kozmetikai eszközöktől függően. Az Önök ötletei és a saját ötleteink, valamint belsőépítészeti trendek alapján nagy felkészültséggel készítünk minden igényt kielégítő fürdőszoba bútorokat. Szempontrendszerünk minden részletre kiterjed, ami a fürdőszobák tervezésénél szóba jöhet és az Ön kényelmét szolgálják. A www.asztaloskonyha.hu mögött álló J&A Mester Kft. alapelve egyszerű: a berendezés ne legyen szokványos, emellett a megrendelőt szolgálja hosszú időn keresztül. Minden elkészült fürdőszoba bútor budapesti rendelés esetén könnyen szállítható és beszerelhető, a Pest-megyén kívüli címekre egyedi megegyezés szükséges. Nagy örömmel várjuk megkeresését, kérje ajánlatunkat!

Kérjük olvasson tovább néhány hasznos ötlethez, a praktikus és esztétikus fürdőszoba bútorok világáról!

fürdőszoba

ajanlatkero-gomb.jpg

Milyen fürdőszoba bútorokat készítünk?

A modern fürdőszobák bútor beszállítói vagyunk

Az egyedi fürdőszoba bútor a specialitásunk

Minden esetben egyedi tervezésű fürdőszoba bútoraink többféle méretben, stílusban kaphatók. Egyaránt megtalálható a klasszikus, a rusztikus és a modern vonalvezetésű bútor. A bútorokhoz választható tükrök és a kiegészítő-elemek széles választéka sokféle kialakítást tesz lehetővé. A kisméretű fürdőszobák praktikus berendezésére is van megoldás kombinált fürdőszoba bútorokkal, mint például a bútorba épített szennyestartó.

Fontos szempont a fürdőszoba tervezésénél a beépítésre kerülő anyagok ellenállósága vízzel, gőzzel és kemikáliákkal (lúgok, savak) szemben, de az is elvárható, hogy könnyen és gyorsan takaríthatók legyenek. Cégünk tapasztalt a sokak által kedvelt Tölgy-Bükk-Éger tömörfa illetve furnéros Wenge-Zebránó fürdőszobai szekrények elkészítésében. Mára számos anyag áll rendékezésünkre, melyek korszerűek, tetszetősek, viszonylag elérhető áron beszerezhetők és könnyen takaríthatók.

FürdőszobaiBútoroknak- laminált víztaszító bútorlap, üvegszálas poliészter, edzett üveg, rozsdamentes acél, PVC, telített, felületkezelt fa, vízlepergető textil.

f2.png

Milyen hasznos ötleteket alkalmazunk fürdőszoba bútoraink készítésénél?

A bútor lehetőleg ne legyen lábakon álló, hanem szereljük azokat mindig falra, így alattuk akadálytalanul takaríthatunk, a víz el tud folyni. A falraszerelhető változatnál előtte mindenképpen meg kell arról győződni, hogy a fal vastagsága és teherbírása elegendő-e a felszereléshez. A fürdőszoba megtervezésekor mindenképpen előre meg kell tervezni a bútor helyét és méretét, hogy már a kezdeti kialakításkor a szifon helye, a tükrök világításának vezetéke a megfelelő helyre kerüljön.

  • Polcok lehetnek bútorlapból ABS-élzárással, Mdf fújt anyagból és Tömörfából.
  • Ajtókra és fiókokra ügyeljünk, hogy szellőző rácsok vagy furatok kerüljenek, mert így a penészesedés elkerülhető.
  • A mosdó alatti holt részt építsük be, így a tárolásra szánt hely növelhető.
  • A mosdó fölötti tűkör jó, ha egy tároló szekrénykére van felszerelve, mert az ilyen tárlóhely is rengeteg piperecikket képes elrejteni.
  • Mozáskorlátozott, kerekes székes családtag esetén a mosdó alatti részt hagyjuk szabadon, a fölé elhelyezett tükör viszont legyen billenthető!
  • Ruhaakasztókat a térkihasználás végett bátran szerelhetjük a fürdőszobaajtó belső síkjára. Gyermekeknek 120-130 cm, felnőtteknek 180-190 cm magasságban.
  • A választható bútorok lehetnek márványlapos kialakításúak, de kapható porcelán fels?résszel és öntöttmárvány, és üveg mosdós kivitel is.

Kattintson a színválasztékra!

A színek apró de nagyon fontos szerepet játszanak a bútortervezésben hiszen nagyrészt ez dönti el az adott helység stílusát. A bútorlap minősége is nagyon fontos hiszen több bútorlap gyártó is létezik akik laminált bútorlapok gyártásával foglalkoznak, jó ha tisztában vagyunk vele, hogy különböző minőségű választékot találunk a piacon.

A képre kattintva megtekintheti a laminált bútorlap színválsztékot.

5.png

Ide kattintva írja le igényeit, vagy tegye fel kérdését, és indítsa el a fürdőszoba bútor rendelést!

Sári János, 06 70 3251825
asztaloskonyhahu@gmail.com
Fürdőszoba bútor készítés Budapesten és Pest-megyében