Egyedi gardróbszekrény tervezés

Egyedi gardróbszekrények tervezése

Nem kérdés, hogy az egyedi gyártású gardróbszekrény és beépített szekrény jobb megoldás egy konfekció-szekrénynél. Az egyedi gardróbszekrény tervezésnek köszönhetően kisebb és nagyobb alapterületű lakásokba is kivitelezhető a megfelelő tároló kialakítása. Fontos előnye, hogy a gardróbszekrény adott helyre és méretre készíthető, így nem foglal más szükséges területet.

Az egyedi gardróbszerkrény tervezés során az egyik elsődleges szempont a helykihasználás és az optimális tárolás. Cégünk a megrendelővel közösen határozzameg a méreteket, a formákat, a speciális elemeket és a rekeszek típusát, elhelyezkedését is.

Az egyedi gardróbszekrények készítése kétféleképpen lehetséges. Készíthetőek komplett szekrények, melyek hátfallal rendelkeznek, akár költöztethetőek is, illetve könnyített szerkezetű, falhoz rögzített gardróbok, melyek körülbelül 50%-os anyag megtakarítást tesznek lehetővé. Az egyedi gardróbszekrény tervezéssel mindenki garantáltan megvalósíthatja minőségi alapanyagokból az általa elképzelt gardróbszekrényt, akár gazdaságosan is.

Bővebb információkat az alábbi linkre kattintva talál:

Egyedi készítésű gardróbszekrények

« Vissza a hírekhez