Rusztikus konyhabútor

Időtálló, tradicionális rusztikus konyhabútorok.

A rusztikus konyhabútor stílus a klasszikus, tradicionális formák kedvelőinek kiváló választás. Családias, meghitt, nyugodt hangulatot áraszt. A stílusban lágy, világos tónusok, a barna különböző árnyalatai és a krémszínek uralkodnak. Gyakori a felületek festése, lakkozása, antikolása.
Hogy a rusztikus konyhabútorok valóban időtállóak és otthonosak legyenek, fontos a felhasznált anyagoknak minősége, természetessége, illetve az apró részletek megfelelő kidolgozása, díszítése.

Habár a konyha ódon hangulatú, de minden modern eszközt is tartalmaznia kell. Az egyedi bútortervezésnek köszönhetően a modern konyhagépek beépítésével praktikus és felhasználóbarát környezetben élvezhetjük a rusztikus konyhabútor patinás megjelenését. Így a konyhabútor nem csak vidéki környezetben, hanem bármely lakásban megállja a helyét.

A rusztikus konyhabútorok egyedi és páratlan megjelenést kölcsönöznek bármely konyhának. A konyhabútor alapanyagainak kiválasztásakor mérlegeljük az ügyfeleink költségkeretének megfelelő megoldásokat. Az ízlés és az igények figyelmebe vétele mellett, tehát így tudjuk elérni, hogy kedvező áron stabil és hosszú távon megbízható, egyedi konyhákat készítsünk.

A rusztikus konyhabútorokról bővebb információt ide kattintva találnak.

« Vissza a hírekhez