Tömörfa munkák

kerkapu2.png

ajanlatkero-gomb.jpg

Kerítés és kapu fából

Fa kerítések és kapuk természetes szépsége mellé egyedülálló minőségi garancia és profi kőműves brigád áll rendelkezésünkre alapozás terén.

Fa az egyiklegősibb építőanyag, könnyű megmunkálhatósága és természetes megjelenése miatt napjainkban is töretlen népszerűsége. A korszerű felületkezelési és gyártási eljárásoknak köszönhetően anyagban, színben és formában kimeríthetetlen a választék.

A beltéri, faszerkezetek, burkolatok és fakorlátok hosszú élettartamuk alatt, egyedülálló meleg hangulatot és nyugalmat sugároznak. A faszerkezetek, fakerítések, fakapuk, fajátékok szépsége a folyamatos odafigyeléssel a kertben is fenntartható. Minél finomabb megmunkálású a faszerkezet, annál inkább észrevesszük rajta az idő múlását.

A J&A Mester kft asztalosműhelyéből kemény fából készített fakapukat, fakerítéseket és fakorlátokat vásárolhat. Termékeinket elemenként és készre szerelve telepítéssel is megvásárolhatja, a fakapuk is automatizálhatóak.

Minden fából készült termékünkre 2 év garanciát vállalunk apró betük és kifogások nélkül. Termékeink megjelenése kb. 3-6 évig megfelel az átadáskori állapotnak, ezt követően azonban elkerülhetetlen az újra festés.

Az asztalos minőségben elkészített fakapuk, fakerítések, fakorlátokázilag elvégzett felújító festésének minősége és élettartama gyakran meg sem közelíti a gyárból kikerülő termékét. Az első nem sikerült otthoni festést követően az évenkénti kerítés festés nem kevés pénzbe és szabadidőbe kerül.Ha úgy látja, hogy kerítésének felületkezelését fel kell újítani, akkor kérjük, jelezze felénk és elvégezzük a gyári csiszolást és felületkezelést, melyre ismételten érvényes lesz garanciánk. Természetesen a leszerelést, automatika lekötését és a szállítást is megoldjuk amennyiben szükséges. Szolgáltatásunk csak a nálunk vásárolt fatermékekre vonatkozik.

Galériák ágykeretek kombinált lakóterek

agykeret.png

Kisebb alapterületű lakásokban célszerű kialakítani úgynevezett komplett lakótereket, melyekben galériára helyezett fekvőfelülettel az alatta lévő helyet szekrények, polcrendszerek elhelyezésével a lehető legoptimálisabban használhatjuk.

Ezek a megoldások már egy 260-270 cm belmagasságú lakásban is alkalmazhatók, mintegy megnövelve a lakás hasznos alapterületét.

Mindenki a lehetőségeihez igazodóan választ lakást, és annak egyedi adottságai alapján igyekszik azt saját igényeihez igazodóan átalakítani. Ha az alapterülete kissé szűk, akkor ezt sem feltétlenül kell tudomásul venni. A mozgástér ugyanis esetenként nem olyan szűk, mint ahogyan az első pillanatban tűnik. Aki pedig észreveszi a helyi lehetőségeket, az ezeket ki is használhatja.

A régi, magas lakásokban pl. ma már megszokott dolog a galéria kialakítása, amivel növelhető a használható lakótér. Egy eleve kis alapterületű lakásnál szinte nincs is más lehetőség a térnövelésre.

tomorfa.png

A fenti kép 3,2x2,1 m alapterületű galéria - az egységes tónusú fenyőfa burkolatnak köszönhetően - teljesen egyöntetű benyomást kelt, és a galéria ellenére a helyiség mégsem tűnik zsúfoltnak. Természetesen ez részben az eltávolított válaszfalnak és a burkolattal összehangoltan kialakított galéria alatt otthonosan berendezett nappali térnek is köszönhető. Ezt a látványt még az amerikai konyha rendszerű kialakítás is erősíti. A két helyiség légtér tekintetében ugyan egybeintegrált, ám funkcionálisan különálló helyiségként hat, és a válaszfal egyáltalán nem hiányzik.

Ágy- Franciaágy

fa2.png

Életünk 1/3-át ágyban töltjük. Fontos, hogy ezt az időt szép környezetben és kényelmesen töltsük el. Ágy keretet kizárólag kemény tömörfából érdemes készíteni, masszív, stabil, tartós szerkezetből, hogy az évek során ne deformálódjon, váljon zavaróan recsegőssé, nyekergővé. Másfelől a hálószoba a pihenés, regenerálódás helye. A nyugodt alvás biztosítja számunkra nappali óráinkra a frissességet és aktivitást. Márpedig, ha kirobbanó formában vagyunk napközben, akkor jobban teljesítünk és több pénzt keresünk, és még pihentetőbb környezetet építhetünk magunk köré. Egy kiváló minőségű ágy-matrac kombináció egész életünkre hatással van.

Az ágykereteink készülhetnek Tölgy,Bükk,Cseresznye Fenyő, Éger tömörfából továbbá dekor bútorlapokból egyéni méretben-színben és igény szerint.

Az ágy megrendelhető éjjeliszekrénnyel vagy anélkül, ágyneműtartós vagy normál kivitelben.Az ágyneműtartókat kérhetik laminált bútorlapból.

Cégünk bármilyen stílusban vállalja komódok, szekrények polcok és más belsőépítészeti dolgok tervezését gyártását bármilyen tömörfából pácolva- lakkozva.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Hozott tervek alapján is elkészítjük a megrendelő saját modelljét.Az ágykeret ára nem tartalmazza az ágyrácsot, éjjeliszekrényt.

Klasztikus bejárati és beltéri ajtók

A tradíciókat leginkább őrző belső ajtócsalád, amelyre jellemző a nemes anyagok alkalmazása, mint a dió, a cseresznye, a tölgy. A hagyományos belső ajtóformák vonalai dominálnak. Ezek a belső ajtó modellek jól illeszkednek a polgári lakások eleganciáját idéző lakásokba. Itt sem a szögletes élek, sem a lekerekített gömbölyű formák nem jellemzőek. Alap élkerekítést, domború betéteket és profilozott beszegező léceket, valamint díszpántokat ajánlunk ezekhez a belső ajtókhoz. A különféle párkányos dísztokokkal tudjuk lakását még különlegesebbé tenni.

fa3.png

Modern beltéri ajtók

Beltéri ajtók modern kivitelben. Az itt található belső ajtó modellek megállják a helyüket mind a hagyományos, mind a modernebb környezetben. A profilok, a belső ajtószínek megfelelő összehangolásával tökéletesen illeszkednek a lakás hangulatához. Bátran alkalmazhatunk világosabb vagy sötétebb színeket, egyes beslő ajtó típusoknál lehetőség van ólombetétes üveg rendelésére is. Teret nyitunk különféle technikák ötvözésére, mint az intarzia készítése, a rátétléces díszítés alkalmazása vagy a furnér keresztbe forgatása.

modern.png

Galériánkat megtekintheti ide kattintva

ajanlatkero-gomb.jpg

Sári János Tel: 06-70-325-18-25 E-mail:sari79@freemail.hu , asztaloskonyhahu@gmail.com