Egyedi készítésű gardróbszekrények

Gardrób beépítése egyedi beépítétt szekrény konstrukciókkal, gardróbszekrény készítés, budapesti asztalosműhelyünkben igényes kivitelben, gyors munkavégzéssel és helyszíni beszereléssel.

Tükrök és tolóajtók a gardróbokban

Öltözőszekrények a munkahelyen

gardr2.png

ajanlatkero-gomb.jpg

Az egyedi gyártású gardróbszekrény és beépített szekrény valóban jobb egy konfekció-szekrénynél?

Ha volt már egyedi tervezésű és kivitelezésű gardróbszekrénye, egészen biztosan IGEN a válasz. Azok, akik könnyebben indulnak vásárolni egy bútorboltba, minthogy megkeressék a környék legjobb gardróbszekrény készítő bútorasztalosát, reméljük meglátják oldalunkon az egyediség előnyeit és felkeresnek minket. Cégünk munkáival mindenkinek valóra váltjuk lakberendezési elképzeléseit. A gardrób funkciói nagyon fontos helyet kapnak a család ruháinak, cipőinek, de ágyneműinek és egyéb eszközeinek tárolásában is, ezért nagyon fontos a helykihasználtság és a praktikum. Munkáinkat legtöbbször háziasszonyok ötletei alapján tervezzük, de nem ritka, hogy az egész családot bele tudjuk vonni a tervezésbe.

Akár nagyobb alapterületű, akár kisméretű lakásokba szól a megrendelés, mindkettőben elsődleges szempont az optimális tárolás és helykihasználás, ami egy jól kialakított gardróbszekrény megtervezésével és beszerelésével könnyen megoldható. Az egyedi beépített szekrények előnye, hogy adott helyre és méretre készíthető és így nem veszítünk el egyetlen hasznos centimétert sem.

A praktikum a tároló funkciókat és a falak egyedi kiképzését veszi figyelembe. Időnként egy-egy speciális elem beépítése szükséges, de a rekeszek típusát és elhelyezkedését is a megrendelővel közösen határozzuk meg.

Cégünk két típusú gardróbszekrény család gyártásával és szerelésével foglalkozik.

Komplett beépített szekrény és gardróbszekrény - mindkettőt gyártjuk

g1.png

Az egyik gardróbszekrény család jellemzője, hogy komplett (önálló bútorként funkcionáló, tehát hátfallal is rendelkező) szekrényekből áll. Ennek előnye, hogy költözéskor elvihető és akár másik helyen is összeállítható. Az egyediség itt is fontos szempont.

A gardróbszekrény belső terét korpuszokból-dobozokból építjük, hátfallal ellátva, ami megakadályozza az évek során felhalmozódó "finom szűrt por" lerakódását a gardróbszekrény belső terében.

Ez különösen fontos lehet a porallergiás-asztmás emberek számára!

Beépített szekrényeinket porvédő elemekkel és Eu előírásokkal ellátott görgőkkel szereljük, amik kellemes lágy mozgatást biztosítanak. A beépített szekrényeket vagy önálló szekrényeket tolóajtóval és nyíló ajtóval rendelhetik cégünktől.

g1.png


A másik gardróbszekrény család jellemzője, hogy könnyített szerkezettel készül, ami azt jelenti, hogy alapvetően nincs a gardróbnak hátfala, alja, és teteje ( bár természetesen igény szerint lehetséges bármelyik), a tolóajtó sín a mennyezetre és a padlóra rögzített. Az ilyen szerkezetű gardróbokat falhoz rögzítjük és így állítjuk vízszintbe. Ez a megoldás kb. 50%-os anyag megtakarítást tesz lehetővé a gardróbszekrény költségeiben.

A tolóajtók és nyílóajtók, mint frontanyagok lehetséges anyagai

  • Laminált bútorlapból dekor színekkel.
  • MDF fóliás mart ajtókból.
  • Tömörfabetétes és teli ajtókkal.
  • Rattan, -bambusz betéttel.
  • Locatelli (perforált lemez) betéttel.
  • Ezüst, bronz, füst, savmart.
  • Lakobello (színes üveg) kivitelben.

Egyedi garbószekrény, egyedi színnel, magas minőségben

Ha a színválasztásig eljutunk a bútortervezésben, már sok mindenen túljutottunk. Hiba lenne pont ezt a lépést lazán venni, hiszen a szín nagyban hozzájárul az adott helyiség stílusához. A bútorlapok minőség is nagyon fontos, hiszen több bútorlapgyártó is létezik, de a minőséget nálunk nem lehet egy bizonyos szint alá adni.

Színválaszték

A képre kattintva megtekintheti laminált bútorlap színkínálatunkat:

5.png

Gardróbszekrény belsők-variációk

Nem csak a mindennapi használati cikkeknek, hanem az atipikus méretű tárgyaknak is tárolóhelyet tudunk biztosítani.Lehetőség van komplex megoldásokra, fiókos modulok, előre bukó ruhaliftek, speciális kihúzható fém tároló kosarak, nadrágtartók beszerelésére.
Az erről készült bővebb leírást ide kattintva tekintheti meg.

Az előnyös árazású munkafelvétel okai

Bízhat benne, hogy áraink és vállalási határidőnk sokkal alacsonyab mint más konkurens cégeké, mivel extra felszereltségű, saját gépparkunkkal mi magunk készítünk el mindent az asztalosműhelyünkben, így nem fut keresztül a megrendelés más gyártókon. Ezért a szállítási költségeink alacsonyabbak, vállalási határidőnk pedig egyrészt rövidebb, másrészt nem függ más cégek csúszásaitól.

Fontos!

Mindig igyekszünk pontos és korrekt árat adni, ami függ a fölhasznált anyagoktól, a gardróbszekrény belső tere kialakításának összetettségétől / nadrágtartó, kihúzható fém kosarak, ruhalift stb/. Előzetes árajánlat kérésben kérjük adja meg a szekrény méreteit és a szekrény belvilágításának kialakitására vonatkozó elképzeléseit.

Egyedi gardróbszekrény készítés, beépített szekrény készítés egyedi igények alapján. Tájékozódjon weboldalunkon és kérje ajánlatunkat!

Képgaléria

Tekintse meg gardróbszekrény referenciáinkat

ajanlatkero-gomb.jpg

Sári János Tel: 06-70-325-18-25 E-mail:asztaloskonyhahu@gmail.com