Tolóajtós gardróbszekrények és beépített szekrények

Elkészítjük tükrös, tolóajtós gardróbszekrényét egyedi igények alapján, tetszőleges színben, minőségi anyagokból, rövid határidővel és helyszíni beépítéssel, vagy összeszerelésre készen.

Gardróbszekrények

Szekrénybelsők méretezése és kialakítása

tolóajtó a beépített szekrényen.beépített szekrény belső

Miért előnyös a tolóajtós bútorok használata? – tükrös tolóajtós gardróbszekrények

tolóajtós beépített gardróbszekrény.tükrös tolóajtós beépített szekrényA tolóajtós bútorokkal megnövelhetők az gardróbok, előszobák, hálószobák, nappali helyiségek és öltözőszobák járófolyosói. A beépített szekrények tolóajtói halk nyitásúak, könnyen siklanak, és megerősített szerkezetük miatt különösen alkalmasak tükrök felszerelésére. A legtöbb beépített szekrényünket tükrös tolóajtós gardróbszekrényként készítjük. Az árak is jóval alacsonyabbak egy fixen beépített bútor esetében. Ha meggyőzték az előnyök, az Ön lakására szabott méretben, Önnek is elkészítjük, helytakarékos tolóajtós bútorát!

Mennyivel drágább a tolóajtós bútor? – Az olcsó szekrény beépítés titka

tükrös tolóajtós gardrób Tolóajtókkal legtöbbször a hátfal nélküli, falhoz rögzített, padlótól plafonig érő, fix helyre beépített, egyedi méretben tervezett bútorokat készítjük. Ezeknek a szekrényeknek az anyagköltsége jóval olcsóbb, a vázszerkezet olcsósága miatt, így a drágább tolóajtó összességében nem drágítja jelentősen a szekrény árát.

Minőségi tolóajtók

A gardróbszekrény tolóajtóinak vasalatai acélból és alumíniumból készülnek függesztett, vagy alsó görgős kivitelben. A görgők és vasalatok tartós, jó minőségű, szerelvények, melyeket felső kategóriás gyártóktól szerzünk be. Ezekre a szerelvényekre garanciát is adunk.

Fürdőszoba bútor galéria

Tekintse meg referenciáinkat ide kattintva

ajanlatkero-gomb.jpg

Ide kattintva leírhatja igényeit, felteheti kérdését, és elindíthatja gardróbszekrény rendelését!

Sári János, 06 70 3251825
asztaloskonyhahu@gmail.com
Fürdőszoba bútor készítés Budapesten és Pest-megyében