Konyhabútor stílusok

Modern, klasszikus, szecessziós, rusztikus, minimalista, technokrata, funkcionális, vagy lakótelepi. A stílus adja meg azt az érzést, amitől minden nap szeretni fogunk belépni a konyhába. Ettől is függ, hogy mennyire fogjuk tudni beleadni szívünket, lelkünket. Érdemes kicsit odafigyelni, mit lehet kihozni abból a náhány fadarabból, bútorlapból, szerelvényből, amiből a konyhabútort készítjük.

Játsszon el a gondolattal!

A konyhakompozíciók közül leggyakrabb a modern és a rusztikusnak nevezett konyhai vonalvezetésre van igény. Napjainkban visszajöhetnek a régi szép dolgok, de a jövőbe is tekinthetünk, ha a jelen divatja túl egyhangúnak tűnik, esetleg beleolvad a mindennapokba.

Klasszikus és rusztikus konyhabútor

Konyhabútor készítés

Magyarországon igen kevesen foglalkoznak minőségi klasszikus konyhabútor és étkező garnitúra készítésével. Cégünk az egyedi tervezéstől a kivitelezésig megvalósítja elképzeléseit, hiszen jól felszerelt műhelyünkben lehetőségünk van természetes alapanyagok megmunkálására is. Kisebb költségvetéssel rendelkező megrendelőink részére konyhabútor készítés során alapanyagként a sokféle színben választható laminált bútorlapot ajánljuk. A magasabb árkategóriájú konyhabútor és étkező garnitúra alapanyaga sokféle lehet: mdf lap, nemesfa-furnér, tömörfa lap ( éger, fenyő, bükk, tölgy, stb) Annak ellenére, hogy a klasszikus konyhabútorok külső megjelenésükben "régies" hatást is kelthetnek, felszereltségükben és kényelmi szempontból is a legújabb konyhatechnológiai fejlesztéseket és technikákat is tartalmazhatják.

Minimál (modern) konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés

Elsősorban fiatalabb generáció körében egyre jobban terjed az új irányvonal a konyhabútor gyártásban is. A minimál stílus, megosztja az embereket, egyeseknek nagyon tetszik, míg másoknak nem. A minimál konyhabútor készítés jellemzői az abszolút puritán formavilág, díszítésmentesség. A minimál konyhák legtöbbször egy színre festve, esetleg ún. furnérozott ajtófrontok felhasználásával, alumínium keretes ajtókkal készülhetnek. Jellemző még a 4-6 cm-es munkalap vastagság, a homogén színek, a furnérozott verzióknál egzotikus fafajok (pl.: zebrano vagy a wenge) alkalmazása. . Ezeket a hatásokat természetesen már művileg is utánozzák, így ezeknek létezik költséghatékonyabb fóliaborításos változata is. Ekkor általában csak egy kicsit lekerekítik az ajtófrontok látszó éleit és így érik el a kívánt hatást. Szintén a minimál konyhabútor kivitelezésnél terjednek el egyre jobban az ún. gázteleszkópos felnyílós vasalatok. Ezekkel a gázteleszkópokkal széles és egyben alacsony felső elemek felfelé történő nyitását tudjuk megoldani, vagy az újdonságnak számító Aventos felnyíló vasalattal az ajtót harmonikaszerűen is fel tudjuk nyitni.

Válaszza ki a legjobban tetszőt és kérje díjmentes felmérésünket!

Árlista

Az aktuális árlista megtekintéséhez kattintson ide, vagy kérjen ajánlatot!

Konyhabútor készítés Galéria

Tekintse meg konyhabútor készítés munkáinkról készült galériánkat ide kattintva.

Konyhabútor készítés

Sári János Tel: 06-70-325-18-25 E-mail:asztaloskonyhahu@gmail.com