Egyedi fürdőszoba bútor

Hogyan készítünk fürdőszoba bútort?

A fürdőszobabútor antik kivitelben is lehet modern

Egyedi fürdőszoba bútorok a galériában

egyedi_furdoszoba_butor_szekrennyel

Egyedi fürdőszoba bútorainkat keresse a képgalériában! Biztosak vagyunk benne, hogy a bőség zavarát tudjuk okozni, így Ön is bátran elkezdi tervezni saját bútorát és kipróbálja korrekt szolgáltatásunkat, precíz munkánkat!

Önnél beválna az egyedi?

Aki eleget járt boltról boltra, de nem találta meg olyan anyagból és színben a megfelelő kivitelű és anyagú fürdőszoba bútorát, annak az így kialakult, saját igényei alapján tudjuk a legjobbat elkészíteni. A boltokban látott számtalan szín, anyag, megoldás, alkatrész, kiegészítő és a funkciók kavalkádja össze is zavarhatja az embert. Mi ötleteinkkel, szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal, elhivatottan és gyorsan válaszolunk meg minden kérdést.

Egyedi gyártással minden a helyére kerül

A bútorok konfekció méreteit kevés lakásépítő veszi figyelembe, de talán hiába is keresünk ilyen szabványt. A bútorboltok választéka nagyjából egyezik a lakás méreteivel, sőt néhány szerncsés véletlen esetben pontosan passzol. Ám amikor a boltban látható méretek eltérései után belátható, hogy bizony nem használnánk ki minden helyet a bolti bútorral, vagy éppen a falakat kéne arrébb tolni hogy beférjen, a "kapcsolat" oldalunkon rendelhető pontos méretű fürdőszoba bútor sok gondot vesz majd le az Ön válláról.

Az egyedi bútor tartósabb lehet

Savak, lúgok, gőz, víz és súrolószerek ellen tartósan ellenáll a fürdőszoba bútora? Ha el szeretné kerülni a színvesztést, a szétázást vagy fólia leválást, érdemes olyan anyagokat alkalmazni, amik ezeknek ellenállnak. És van egy jó hírünk: a minőségi fürdőszoba bútorok nem minden esetben drágábbak. Ezt rögtön le is ellenőrizheti egy árajánlatunkban, vagy árlistánkon.

Fából készült fürdőszoba bútoraink

A fa természetes közege a párás levegőjű erdő. A fák kivágásuk után is megtartják a párás levegőhöz alkalmazkodó képességüket. A fa bútorok nagyon ellenállóak a fürdőszobák nedves levegőjével szemben, ezért javasoljuk használatukat. A megfelelő felületkezelés, vagy fóliázás után tartós, esztétikus fürdőszoba bútort kapunk, amihez már csak a méreteket kell levennünk.

Beépített fürdőszoba bútorral - ötletes terek, szép felületek, nagyobb rend

Beépített fürdőszoba bútorhoz egyedi méretezés és beszerelés szükséges. Eltűntethető a szennyes tartó, a mosógép, a szárítógép, a kábelek, elrejthető a fregolitartó sőt minden apróság a legoptimálisabb helyre kerülhet, a legjobban kialakított térben. Az egyedi méretezésnél centiméterek "lopásával" tágasabb lesz a tér a kisméretű fürdőszobákban, vagy éppen ellenkezőleg: sokkal több minden fér majd a fürdőszoba szekrények polcaira. Meggyőződésünk, hogy ebben vállalkozásunk rengeteg hasznosítható ötletével és gyártókapacitásával híven szolgálja az Ön igényeit. A több helyet és nagyobb rendet adó ötletekért, valamint a minőségi anyagokból, gyorsan összeszerelt egyedi, beépített fürdőszobabútorokért a felmérés a következő lépés.

Sári János, 06 70 3251825
asztaloskonyhahu@gmail.com
Vállalkozás az egyedi fürdőszoba bútorra vágyók szolgálatában