Bemutatkozás


Asztaloskonyha Kft

Üdvözlöm oldalunkon, Sári János vagyok, a J&A Mester Kft ügyvezetője.

Asztalos vállalkozásunk - minőségi munkával és minőségi anyagokkal - 2002 óta egy egyéni vállalkozásból nőtte ki magát 3 főt foglalkoztató társasággá. Cégünk 2009-re elérte hogy komplett lakásfelújításokkal is foglalkozunk, azonban fő profilunk természetesen az Asztalosipar -Bútorgyártás . Székhelyünk Zuglóban van, de az ország területén bárhol vállaljuk megrendeléseik kivitelezését. Évek során szerzett asztalosipari és építőipari tapasztalatainkat közületeknek és egyéni megrendelőknek egyaránt kínáljuk.

A minőségi munkáink alapján gyarapodó és visszatérő Ügyfeleinknek köszönhetően, valamint a teljes körű kiszolgálás érdekében úgy döntöttünk, hogy teret adunk vállalkozásunkban a generál kivitelezésnek. Amennyiben egy konyhabútornál szükség van víz,- gáz illetve villanyszerelőre, miért is keresgélne megbízható szakembert a kapcsolódó munkák elvégzésére?

Bizalommal forduhat hozzánk lakásának felújítása során, mert szakembereink, tudásukkal a legjobbat hozzák ki az Önök ingatlanából. Célunk, hogy megrendelőink elképzeléseit a legpontosabban valósítsuk meg.

aszt.png

Munkáinkat a precizitás ésmegbeszélt határidőretörténő munkateljesítés jellemzi. Arra törekszünk, hogy minőségileg és esztétikailag is maximumot alkossunk Megrendelőink teljes megelégedettségére.

kezd1.png

Az alábbi tartalmak megtekintéséhez kattintson a kiválasztott címre:

A legszebbb és legszínvonalasabb munkáink
már bekerültek az "Otthonmagazin" számaiba.

Egy munkanapon belülrészletes árajánlatot kérhet az alábbi elérhetőségen:
Sári János Tel: 06-70-325-18-25 E-mail:asztaloskonyhahu.gmail.com

ajanlatkero-gomb.jpg