A mai konyha berendezése

Másra használjuk a konyhabútort, mint 200 éve?

Ugyanarra, csak más terekben, más funkciókkal. Sok szempontot kell figyelembe vennünk egy konyha berendezésénél, de talán a következők a legfontosabbak: a konyha mérete, anyagi lehetőségeink, esztétikai igényeink és a funkció (azaz hogy mennyit tartózkodunk ott, csak főzésre használjuk-e, főzésre és étkezésre, esetleg nagyobb összejövetelek, és a családi élet színhelye is lesz-e).

A mai modern konyhabútor elemeiről ide kattintva olvashat

Apró terek konyhái

Bár hogy mire használjuk, azt nagyban a mérete is befolyásolja. A kicsi, néhány négyzetméteres konyhákba, vagy garzonok nappalijából kialakított konyhasarkakba kerülő konyhabútor gondos tervezést igényel a helyhiány miatt. Általában akinek ilyen konyhája van, keveset tartózkodik ebben a helyiségben, keveset főz, vagy félkész ételeket fogyaszt. Ha valaki nem akar időt tölteni a konyhája pontos megtervezésével, vásárolhat ún.: konyhablokkot vagy blokk konyhát. Ez olyan előre összeállított konyabútor, amiben megtalálhatók a beépített háztartási gépek (mosogató, hűtő, sütő), és néhány alsó és felső szekrény. Kifejezetten mini konyhákba is készítenek ilyen blokk konyhákat, ezek általában egy két- esetleg háromajtós gardróbszekrény méreteibe sűrítik bele a konyhai gépeket és a konyhaszekrényeket.


Konyhastúdiók, tervezőprogramok

Ha nagyobb konyhánk van, és egyedi módon szeretnénk berendezni, igénybe vehetjük olyan konyhastúdiók szaktudását, ahol bútortervezők és belsőépítészek tapasztalatai alapján egyedi konyhabútort terveznek, és állítanak össze nekünk. Költséghatékonyabb, ha magunk állítjuk össze a konyhánkat, amihez már különböző számítógépes tervezőprogramok is segítséget nyújtanak. Lakberendezési ötleteket, hasznos tanácsokat pedig szaklapokból is gyűjthetünk.

Árlista

Az aktuális árlista megtekintéséhez kattintson ide, vagy kérjen ajánlatot!

Konyhabútor készítés Galéria

Tekintse meg konyhabútor készítés munkáinkról készült galériánkat ide kattintva.

Konyhabútor készítés

Sári János Tel: 06-70-325-18-25 E-mail:asztaloskonyhahu@gmail.com