Konyhabútorok készítése egyedi igények alapján

Konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés

Egyedi konyhabútor készítés tervezéstől a gyártásig

A konyha komoly folyamatok színhelye, mely során egyéni szokások alakulnak ki. Valakinek a gyorsaság a fontos, valakinek a tisztaság és a rend, valakinek a helytakarékosságot kell leginkább figyelembe vennie, sőt valahol a higiénia az előírás. A tervezésnek és kivitelezésnek a funkciók és az esztétika összehangját kell megvalósítaniuk.

Az Asztaloskonyha konyháiban a funkciók az igényeknek megfelelően lettek betervezve, de a koynhabútor gyártását is ezeknek a szempontoknak rendeljük alá. Rendelje meg ingyenes felmérésünket és tegyen minket próbára!

Lehet spórolni...

Az egyedi konyhabútor külső megformálásán kívül a funkcionalitás a lelke a konyhaberendezés egészének. Amennyiben rászánjuk magunkat konyhánk beépítésére, felújítására, nem járunk jó úton, ha a költségek minimalizálására törekszünk. Egy személyre szabott egyedi konyhabútor készítés ugyan biztosan többe kerülhet, mint a tucatszámra, sablon szerint gyártott modellek, de ez olyan többletráfordítás, amely mindenképpen megtérül a használat során.

Ez a helyiség általában a családi életünk színtere. Nagyon fontos ezért, hogy kényelmes és hangulatos legyen, hogy családtagjaink szívesen töltsék itt az időt.

Konyhabútor készítés - Konyhabútorok készítése

Mit is csinálunk a konyhában?

Minden háziasszony esetében ismerni kell szokásait, milyen fázisokat hogyan végez egymás után. A konyhagépek elhelyezésekor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a kényelmes munkavégzés érdekében minél több szabad pultfelületet kell hagynunk. Természetesen a konyha berendezésének illeszkednie kell a lakás stílusához is és nem mellékesen még biztonságosnak is kell lennie.

Szép és tartós konyhák

A konyhabútor stílusa meghatározza, hogy milyen anyagokat építünk be, azonban egy igényes, jól felszerelt konyha nem éppen olcsó dolog. A jó minőségű alapanyagok és konyhagépek bizony sokba kerülnek de megéri a beruházás. A nagyságrendi eltérések legfontosabb oka a minőségi különbség. Cégünk a legkisebb költségvetésű konyhabútorok kivitelezésétől a magas színvonalú, minőségi alapanyagokból készülő konyhák tervezését és gyártását is vállalja.

Alaprajzi elrendezését tekintve a konyha készülhet egy- vagy kétsoros kialakítással, U vagy L alakban, valamint szigetként elrendezve. A minőségi alapanyag felhasználásával készült konyhabútor nemcsak kiváló tárolóhelyekkel de exluzív, szemet gyönyörködtető részletekkel rendelkezik.

Harn (német) csillapítós fiókok

Bútorlap színválaszték

A színek apró de nagyon fontos szerepet játszanak a konyhabútor tervezésben hiszen nagyrészt ez dönti el az adott helység stílusát . A bútorlap minősége is nagyon fontos hiszen több bútorlap gyártó is létezik akik laminált bútorlapok gyártásával foglalkoznak, jó ha tisztában vagyunk vele, hogy különböző minőségben.

A képre kattintva megtekintheti laminált bútorlap színkínálatunkat.

Konyhabútor készítés

Árlista

Az aktuális árlista megtekintéséhez kattintson ide, vagy kérjen ajánlatot!

Konyhabútor készítés Galéria

Tekintse meg konyhabútor készítés munkáinkról készült galériánkat ide kattintva.

Konyhabútor készítés

Sári János Tel: 06-70-325-18-25 E-mail:asztaloskonyhahu@gmail.com