Egyedi konyhabútor készítés!

Egyedi konyhabútor megrendelőnk konyhájában, ahogy kérte: legyártva és beszerelve. Ma már sokan igénylik az egyedi bútorok előnyeit, a plusz költségeket pedig 20 évre osztják el. Végül elégedetten csettintenek, hogy "simán megéri"...

Az egyedi konyhabútor készítés egy esetben kifizetődő is lehet

Egyedi konyhabútor készítés folyamata

img_2007.jpg

Ön is érezte már azt, hogy a konyhabútora nem minden esetben elégíti ki az igényeit? Az elrendezése kényelmetlen és hosszú főzések alkalmával még a dereka is megfájdul? A minőségi konyhabútor készítés megoldást nyújthat ezekre a problémákra, ugyanis minden olyan igényt kielégít, amelyekre kizárólag Önnek van szüksége. A tervezés során, már a konyhabútor készítés első fázisaiban felmérjük az adott igényeket, mint például a testmagassághoz állított munkalapokat színben és méretben és természetesen az egyéb esztétikai szempontokat is, amelyek szintén nagy odafigyelést igényelnek! Az egyedi konyhabútoroknak ezáltal tökéletes ergonómiájuk, s kinézetük lesz, ami mindenképp óriási előny az áruházakban megvásárolható, „lapraszerelhető” bútorokkal szemben. Kétségtelen tény azonban, hogy az egyedi konyhabútor készítés általában nagyobb költségekkel jár, azonban ezek a költségek mindenképp kifizetődőek.

Állítsa össze saját elképzelése alapján a konyhabútor funkcióit, formáját és mérje le a konyháját! Olvasson tovább szakmai információkért, esztétikai ötletekért és hívja munkatársunkat a saját kényelméért.

üdvözlettel:

Az asztaloskonyha.hu csapata!

« Vissza a hírekhez