logo

Konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés

Egyedi konyhabútor készítés: Tervezés - Gyártás

Aki egyedi konyhát tervez (belsőépítész, lakberendező, bútorasztalos) tisztában kell lennie a konyhában zajló folyamatokkal, valamint a beépített konyhában rejlő lehetőségekkel, hogy megfelelő környezetet alkothasson a munkavégzéshez. Az egyedi konyhabútor készítés során nagyon fontos a kényelem és a praktikum, hiszen egy átlagos háziasszony naponta két óránál többet tartózkodik konyhájában. Egy nem megfelelően berendezett konyhában a főzés megterhelő munka, ami megfelelő konyhatervezéssel és berendezéssel kellemes időtöltéssé változtatható. Éppen ezért kiemelten fontos része az konyhabútor beépítésnek a tervezés fázisa.

Az egyedi konyhabútor külső megformálásán kívül a funkcionalitás a lelke a konyhaberendezés egészének. Amennyiben rászánjuk magunkat konyhánk beépítésére, felújítására, nem járunk jó úton, ha a költségek minimalizálására törekszünk. Egy személyre szabott egyedi konyhabútor készítés ugyan biztosan többe kerülhet, mint a tucatszámra, sablon szerint gyártott modellek, de ez olyan többletráfordítás, amely mindenképpen megtérül a használat során.

Ez a helyiség általában a családi életünk színtere. Nagyon fontos ezért, hogy kényelmes és hangulatos legyen, hogy családtagjaink szívesen töltsék itt az időt.

Minden háziasszony esetében meg kell vizsgálni szokásait, milyen fázisokat hogyan végez egymás után. A konyhagépek elhelyezésekor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a kényelmes munkavégzés érdekében minél több szabad pultfelületet kell hagynunk. Természetesen a konyha berendezésének illeszkednie kell a lakás stílusához is és nem mellékesen még biztonságosnak is kell lennie.

A konyhabútor stílusa meghatározza, hogy milyen anyagokat építünk be, azonban egy igényes, jól felszerelt konyha nem éppen olcsó dolog. A jó minőségű alapanyagok és konyhagépek bizony sokba kerülnek de megéri a beruházás. A nagyságrendi eltérések legfontosabb oka a minőségi különbség. Cégünk a legkisebb költségvetésű konyhabútorok kivitelezésétől a magas színvonalú, minőségi alapanyagokból készülő konyhák tervezését és gyártását is vállalja.

Alaprajzi elrendezését tekintve a konyha készülhet egy- vagy kétsoros kialakítással, U vagy L alakban, valamint szigetként elrendezve. A minőségi alapanyag felhasználásával készült konyhabútor nemcsak kiváló tárolóhelyekkel de exluzív, szemet gyönyörködtető részletekkel rendelkezik.

Klasszikus és rusztikus konyhabútor

Konyhabútor készítés

Magyarországon igen kevesen foglalkoznak minőségi klasszikus konyhabútor és étkező garnitúra készítésével. Cégünk az egyedi tervezéstől a kivitelezésig megvalósítja elképzeléseit, hiszen jól felszerelt műhelyünkben lehetőségünk van természetes alapanyagok megmunkálására is. Kisebb költségvetéssel rendelkező megrendelőink részére konyhabútor készítés során alapanyagként a sokféle színben választható laminált bútorlapot ajánljuk. A magasabb árkategóriájú konyhabútor és étkező garnitúra alapanyaga sokféle lehet: mdf lap, nemesfa-furnér, tömörfa lap ( éger, fenyő, bükk, tölgy, stb) Annak ellenére, hogy a klasszikus konyhabútorok külső megjelenésükben "régies" hatást is kelthetnek, felszereltségükben és kényelmi szempontból is a legújabb konyhatechnológiai fejlesztéseket és technikákat is tartalmazhatják.

Minimál (modern) konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés

Elsősorban fiatalabb generáció körében egyre jobban terjed az új irányvonal a konyhabútor gyártásban is. A minimál stílus, megosztja az embereket, egyeseknek nagyon tetszik, míg másoknak nem. A minimál konyhabútor készítés jellemzői az abszolút puritán formavilág, díszítésmentesség. A minimál konyhák legtöbbször egy színre festve, esetleg ún. furnérozott ajtófrontok felhasználásával, alumínium keretes ajtókkal készülhetnek. Jellemző még a 4-6 cm-es munkalap vastagság, a homogén színek, a furnérozott verzióknál egzotikus fafajok (pl.: zebrano vagy a wenge) alkalmazása. . Ezeket a hatásokat természetesen már művileg is utánozzák, így ezeknek létezik költséghatékonyabb fóliaborításos változata is. Ekkor általában csak egy kicsit lekerekítik az ajtófrontok látszó éleit és így érik el a kívánt hatást. Szintén a minimál konyhabútor kivitelezésnél terjednek el egyre jobban az ún. gázteleszkópos felnyílós vasalatok. Ezekkel a gázteleszkópokkal széles és egyben alacsony felső elemek felfelé történő nyitását tudjuk megoldani, vagy az újdonságnak számító Aventos felnyíló vasalattal az ajtót harmonikaszerűen is fel tudjuk nyitni.

Harn (német) csillapítós fiókok

Bútorlap színválaszték

A színek apró de nagyon fontos szerepet játszanak a konyhabútor tervezésben hiszen nagyrészt ez dönti el az adott helység stílusát . A bútorlap minősége is nagyon fontos hiszen több bútorlap gyártó is létezik akik laminált bútorlapok gyártásával foglalkoznak, jó ha tisztában vagyunk vele, hogy különböző minőségben.

A képre kattintva megtekintheti laminált bútorlap színkínálatunkat.

Konyhabútor készítés

Árlista

Az aktuális árlista megtekintéséhez kattintson ide, vagy kérjen ajánlatot!

Konyhabútor készítés Galéria

Tekintse meg konyhabútor készítés munkáinkról készült galériánkat ide kattintva.

Konyhabútor készítés

Sári János Tel: 06-70-325-18-25 / 0620-334-2442 E-mail:asztaloskonyhahu@gmail.com

logo
Powered by Barracuda CMS | Designed by IRS Minden jog fenntartva!
Az oldalon található anyagok az Asztaloskonyha Kft tulajdonát képezik, felhasználásuk csak a tulajdonos írásos engedélyével történhet!